Over mij en Privacyverklaring

                                                  Rudolf Dieben www.fotorudolf.nl

www.FotoRudolf.nl is de website van Rudolf Dieben, gespecialiseerd in Truck, Landschap, Rouw en Reportagefotografie.

Sinds 1978 is Rudolf Dieben fotograaf; hij volgde toen de studie fotografie & fotonica MTS in Den Haag. Sindsdien is fotografie voor hem altijd een grote passie gebleven.  Kenmerkend voor Rudolf’s fotografie is de puur in veel foto’s, maar houd ook van dramatiek en grote kleur contrasten in zijn foto’s. Rudolf Dieben heeft door de jaren heen een scherp oog ontwikkeld voor het zien en snel pakken van de optimale fotomomenten.

Bekijk de verschillende tabbladen voor een overzicht krijgt van zijn werk als fotograaf.

Copyright Rudolf Dieben eigenaar van www.fotorudolf.nl! Geen enkele foto mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, foto van foto, microfilm of digitaal of op welke andere wijze danook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rudolf Dieben.

Kijk ook op mijn fotografie pagina van het fotografieblad Zoom.nl en mij fotografie blogs:   http://rudolfdieben.zoom.nl

Privacyverklaring www.fotorudolf.nl

1 juli 2018

Uw privacy is voor www.fotorudolf.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen
    • voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
    • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan
    • en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.Expliciet toestemming vragen
    • voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
    • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen
      • om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
      • Uw rechten respecteren
    • , zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.fotorudolf.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met www.fotorudolf.nl.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw geen dit is een site voor mijn portfolio en als prive persoon. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor zes weken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

www.fotorudolf.nl
Van den Rijnstraat 13
2676CZ Maasdijk
rudolf.dieben@gmail.com
06-11239947